Privaatsuspoliitika



1. Privaatsuspoliitika

1.1. Käesolev Privaatsuspoliitika (edaspidi – Privaatsuspoliitika) aitab mõista, milliseid andmeid ASTROCLIMA OÜ (registrikood: 12959400; aadress: Toompuiestee 21, Tallinn, Eesti 10137) (edaspidi nimetatud ASTROCLIMA OÜ; koduleht: https://astroclima.com/ (edaspidi koduleht)) kogub, miks ASTROCLIMA OÜ neid kogub ja mida nendega teeb.

1.2. Kõik kodulehe külastajad peavad selle Privaatsuspoliitika tähelepanelikult läbi lugema.

2. Kogutav teave ja andmed. Isikuandmete kasutamine ja muud töötlemise tingimused

2.1. ASTROCLIMA OÜ võib saada, koguda, talletada, kasutada ja muud moodi töödelda isikuandmeid seoses allpool toodud tegevustega ning järgmistel eesmärkidel:

2.1.1. Pakkumise tegemisel või kliendilepingu sõlmimisel. ASTROCLIMA OÜ või ASTROCLIMA OÜ koostööpartner võib töödelda isikuandmeid seoses kliendilepingu täitmisega (äriühingu kontaktisiku või füüsilisest isikust kliendi täisnimi, isikukood, sünniaeg, aadress, e-posti aadress, telefoninumber, areldusarve number jne).
2.1.2. Toodete või teenuste kättetoimetamisel. ASTROCLIMA OÜ või ASTROCLIMA OÜ koostööpartner võib kontrollida toote või teenuse kättetoimetamisel toodet või teenust vastuvõtva isiku isikusamasust, et veenduda, et vastuvõtval isikul on volitus, toode või teenust vastu võtta või protokollida isikut tõendava dokumendi alusel vastuvõtva isiku isikuandmed.
2.1.3. Liisingute ja pankadega seoses toote või teenuse osutu finantseerimisega. ASTROCLIMA OÜ võib edastada Kliendi vastaval tahteavaldusel pangale, liisingut pakkuvale teenuse osutajale vajalikud isikuandmed (eelkõige äriühingu kontaktisiku või füüsilisest isikust kliendi täisnimi, isikukood, sünniaeg, aadress, e-posti aadress, telefoninumber, areldusarve number).
2.1.4. Toetuste taotlemine, haldusorganitega suhtlemine. ASTROCLIMA OÜ võib edastada Kliendi vastava tahteavalduse alusel või iseseisvald esitada andmeid toetuste saamise, statistilisel või aruandlus eesmärgil toetust jagavatele organisatsioonidele ja haldusorganitele.
2.1.5. Otsepostituste ja muude teadete saatmisel. ASTROCLIMA OÜ või ASTROCLIMA OÜ koostööpartner töötleb Kliendi kontaktisiku või füüsilisest isikust kliendi tööalaseid e-posti aadresse või telefoninumbrit kliendilepinguga, ostetud toodete või teenustega seotud teadete edastamiseks, turunduse eesmärkidel, aruannete ja arvete väljastamiseks kliendile ja kolmandatele isikutele.
2.1.6. Seoses ASTROCLIMA OÜ kodulehe külastamisega. ASTROCLIMA OÜ kodulehte külastades võib ASTROCLIMA OÜ koguda teavet külastaja seadme kohta. Näiteks võib ASTROCLIMA OÜ saada teavet kodulehe külastuste kohta, kaasa arvatud külastaja IP-aadress, kodulehel viibimise aeg ja kestus, klikkide arv, jms.
2.1.7. Muu teave seoses ASTROCLIMA OÜ-ga suhtlemisel. ASTROCLIMA OÜ võib töödelda isikuandmeid ja muud teavet, mida kodulehe külastaja, klient või muu isik ASTROCLIMA OÜ-le on esitanud, kasutades ASTROCLIMA OÜ kodulehte või ASTROCLIMA OÜ-ga suheldes.

2.2. Lisaks eeltoodule võib ASTROCLIMA OÜ avaldada isikuandmeid, kui ASTROCLIMA OÜ-l on avaldamiseks kohustatud kehtivatest õigusaktidest või lepingutest tulenevalt, ASTROCLIMA OÜ või kolmanda isiku õiguste või huvide kaitsmiseks (kaasa arvatud andmete esitamine kolmandatele isikutele võlgade väljanõudmiseks) või ASTROCLIMA OÜ või kolmanda isiku vastu suunatud nõude vaidlustamiseks.

2.3. Füüsilisest isikust klient või veebilehe külastaja (õigustatud isik) võib isikuandmete töötlemise nõusoleku igal ajal täielikult või osaliselt tühistada. Õigustatud isik võib kasutada oma õigust isikuandmete juurdepääsule, parandamisele, tühistamisele ja vaidlustamisele.

2.4. ASTROCLIMA OÜ töötleb andmeid Eestis, kuid teatud juhtudel võib osutuda vajalikus andmeid edastada teistesse riikidesse. Seda eelkõige seoses kliendilepingu ja ostetud toodete ja teenustega seoses.

2.5. ASTROCLIMA OÜ rakendab andmete töötlemisel andmekaitse ning andmete turvalisuse põhimõtteid ning meetmeid. ASTROCLIMA OÜ tagab, et andmetele on ligipääs vaid selleks õigustatud isikutel.

2.6. Isikuandmeid töödeldakse vastavalt kehtivatele õigusaktidele.

2.7. ASTROCLIMA OÜ poolt kogutavad isikuandmed on kasutatavad eranditult käesolevas Privaatsuspoliitikas näidatud eesmärkidel.

3. Küpsised

3.1. Küpsised on teave, mille veebiserver saadab veebilehitsejasse ning mille veebilehitseja salvestab. See teave on saadetav veebiserverisse iga kord, kui veebilehitseja palub avada serveris oleva veebilehe. See võimaldab veebiserveril tunda ära ja jälgida veebilehitsejat.

3.2. ASTROCLIMA OÜ võib kasutada oma kodulehel kolmandate osapoolte küpsiseid. Eelkõige on sellisteks küpsisteks näiteks Google Analytics. Küpsiseid kasutatakse eesmärgiga saada statistilisi andmeid kodulehe kasutamise kohta.

3.3. Kui külastaja vaatamata sellele ei nõustu küpsiste kasutamisega ja (või) soovib enda nõusolekut tühistada, tuleb sellest teavitada e-posti teel [info@astroclima.com].

4. Isikuandmete töötlemise ohutus

4.1. Isikuandmeid töödeldakse, pidades kinni Eesti Vabariigi isikuandmete õiguskaitse seadusest ja muudest õigusaktidega ettenähtud nõuetest. Töödeldes isikuandmeid, rakendab ASTROCLIMA OÜ korralduslikke ja tehnilisi meetmeid, mis kindlustavad isikuandmete kaitse juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, muutmise, avaldamise, samuti igasuguse muu ebaseadusliku töötlemise eest.

5. Kolmandate poolte kodulehed

5.1. ASTROCLIMA OÜ kodulehel võivad olla viited ja lingid teistele kodulehtedele. ASTROCLIMA OÜ ei vastuta kolmandate isikute kodulehtede turvalisuse ja privaatsuspoliitikate eest. ASTROCLIMA OÜ soovitab tungivalt tutvuda teiste kodulehtede privaatsuspoliitikatega.

6. Isikuandmete Kaitse Korra muudatused

6.1. ASTROCLIMA OÜ võib igal ajal uuendada või muuta Privaatsuspoliitikat. ASTROCLIMA OÜ muudab Privaatsuspoliitikat vastavalt vajadusele, et see oleks kooskõlas õiguslike, tehniliste või ettevõtet puudutavate muudatustega.

6.2. Uuendatud või muudetud Privaatsuspoliitika jõustub alates selle väljakuulutamisest ASTROCLIMA OÜ kodulehel.

6.3. Kodulehe külastaja või Klient kontrollib ASTROCLIMA OÜ kodulehte ja veendub, et teda rahuldab kehtiv Privaatsuspoliitika.

6.4. Käesolev Privaatsuspoliitika on koostatud kooskõlas Eesti ja Euroopa Liidu kehtivate õigusaktidega.

6.5. Isikul on õigus esitada kaebuse, vihjeid või küsimusi isikuandmete töötlemise osas Andmekaitse Inspektsioonile (e-post: info@aki.ee; postiaadress: Väike-Ameerika 19, Tallinn 10129).

7. Kontaktandmed

ASTROCLIMA OÜ
Toompuiestee 21, Tallinn, Eesti 10137
Tel.: +372 65 65 444
E-post: info@astroclima.com

 

 

VÕTA MEIEGA ÜHENDUST

Astro Clima OÜ

Tel +372 65 65 606
Astro Clima 2019